Onvergetelijke ervaring

Ervaar het karakter van het gebouw, de verfijnde gastronomie & service en de luxe van dit hotel.

Hotelkamer boeken in Oisterwijk

Ervaar het karakter van het gebouw, de verfijnde gastronomie & service en de luxe van dit hotel. Boek nu een hotelkamer voor een onvergetelijke luxe ervaring. Al onze kamers zijn goed ingericht, voorzien van fijne bedden en een smart tv. De badkamers zijn voorzien van regendouche en ook een badjas ligt voor u klaar. Uiteraard geniet u van 24/7 roomservice en een receptie die u altijd kunt bereiken voor uw verzoeken.

 • Comfort - 26sqm
  Een ruim bed, vloeiende vormen in het interieur en meubilair, rustige tinten en verduisterende gordijnen garanderen een goede rust en ontspanning. De kamer is ideaal voor wie comfort en rust op prijs stelt.
 • Comfort Deluxe - 31sqm
  Uitzicht op de stad vanuit het raam van de kamer stelt u in staat om het eclecticisme van vormen en texturen van stadslandschappen te waarderen en de ogen in de eindeloze ruimte te vestigen.
 • Premium Suite - 36sqm
  Hier wil je langer liggen in sneeuwwitte lakens, je favoriete roman lezen, ontbijt bestellen op je kamer en langzaam je ochtend beginnen, genietend van elk moment. De kamer is ontworpen voor diegenen die oprecht waarde hechten aan de tijd en kwaliteit van hun vakantie.
 • Grand Suite - 47sqm
  De kamer is gemaakt voor diegenen die de voorkeur geven aan elegantie en functionaliteit. Zakelijke problemen oplossen, nadenken over belangrijke dingen of tijd besteden aan warme gesprekken met uw wederhelft - het is allemaal mogelijk in Neo Grand Suite.

  De recreatieruimte nodigt uit om te genieten van een kopje van je favoriete drankje, lekker op de bank te zitten, door de tijdschriften te bladeren of je favoriete films te kijken.

  Het slaapgedeelte is bevorderlijk om alle zorgen van de afgelopen dag los te laten en onder te dompelen in de romantiek van de avondschemering.