top of page
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
trouwen-in-oisterwijk

Een zeer unieke trouwlocatie

in Oisterwijk

Welkom bij Neo KVL Hotel, 

Een romantische omgeving en het ultieme startpunt voor een mooi en liefdevol leven samen.  Met de geschiedenis als achtergrond en verfijning als gids, creërden we een ideale omgeving om de liefde te vieren.

Een verhaal van 100 jaar oud. 68 kamers. Eindeloze mogelijkheden. Gelukkigste herinneringen.

Ons hotel en atrium bevinden zich in het hart van KVL fabriek, een eeuwenoude leerfabriek omgetoverd tot een moderne en creatieve hub! Verken het unieke uitzicht op de stad in onze Sky Bar, ontspan in onze Spa en probeer ons huisgebrouwen bier in de KVL brouwerij. Dat alles in één complex! De parel van Brabant wacht op jouw ontdekking.

trouwen-in-oisterwijk
trouwen-in-oisterwijk-neo-hotel

Ontdek het Atrium

Hart van KVL, hart van elegantie

Met zijn unieke sfeer is het de perfecte plek voor vergaderingen en evenementen van elke omvang, met plaats voor maximaal 300 personen. Of het nu gaat om een kleine groep of een grootse bruiloft, het Atrium biedt een elegante en inspirerende omgeving die een blijvende indruk zal achterlaten.

Voorbereiden op de dag

Grote suite 

Onze Grand Suite is een zeer luxe grote kamer met een apart zitgedeelte. Uitermate geschikt om te ontspannen en u klaar te maken voor een onvergetelijke dag.

 

Onze 68 kamers variëren in grootte en stijl. Een aantal kijkt uit op ons Atrium. De andere kamers hebben uitzicht op de stad. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, dit zorgt ervoor dat uw verblijf ongeëvenaard is qua comfort.

 

Gasten van het feest kunnen ook gebruik maken van speciale kortingen op accommodatie. Neem voor meer informatie contact op met ons evenemententeam.

Een symfonie van rustgevende stijl en tijdloos comfort.

KVL residenties

De KVL residenties, ontworpen met comfort, gemak en luxe, zijn perfect voor bruid- en bruidegomvoorbereidingen.

 

Volledig ingericht met rustgevend meubilair, een moderne keuken en panoramisch uitzicht over Oisterwijk creëren onze woningen een uitnodigende sfeer voor alle bezoekers, waardoor het de perfecte locatie is om te verblijven, voor te bereiden of te feesten tijdens uw speciale feest.

Een huis laten voelen als een thuis.

Skybar en de brouwerij

In ons hotel bieden wij de perfecte setting voor uw huwelijksfeest. Met onze prachtige skybar en unieke brouwerij bieden we ideale mogelijkheden voor het organiseren van pre-huwelijksbijeenkomsten of gedenkwaardige afterparty's.

trouwen-in-oisterwijk-skybar
trouwen-in-oisterwijk-skybar
trouwen-in-oisterwijk-skybar
trouwen-in-oisterwijk-spa

Kom tot rust in onze gezellige SPA

Een privéstoombad en sauna vormen een heerlijke ontsnapping voor pasgetrouwden en bruiloftsgasten voor ontspanning na de viering.

trouwen-in-oisterwijk-skybar-spa
trouwen-in-oisterwijk-skybar-spa
iletisim

Laten we jouw visie samen tot leven brengen! Vul het formulier in om in contact te komen met ons toegewijde team.

Thank you.

bottom of page