top of page
  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Vier het in stijl 

op onze prachtige locaties

Bij Neo KVL Hotel bieden we diverse locaties voor elke gelegenheid. Of u nu een intieme bijeenkomst, een groots feest of een droombruiloft plant, wij hebben de perfecte setting.  Graag denken we met u mee om uw feest onvergetelijk te maken!

Vier in oisterwijk

Sky Bar

Breng uw feest, letterlijk, naar een hoger niveau in onze Sky Bar. Met een capaciteit van 60 gasten biedt onze Sky Bar een chique maar ook gezellige sfeer, waardoor deze ideaal is voor intieme bijeenkomsten en cocktailparty's. Geniet op ons buitenterras van het mooie uitzicht op Oisterwijk onder het genot van een heerlijke cocktail!  Samen met u creëeren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Vier in oisterwijk
Vier in oisterwijk
Vier in oisterwijk
Vier in oisterwijk

Atrium

Voor grotere feesten biedt ons Atrium een ruime en elegante locatie met een capaciteit van 300 personen. Het natuurlijke licht,  dat door de glazen wanden van het atrium stroomt en geeft een warme en uitnodigende sfeer en is daarmee uitermate geschikt voor bruiloften, recepties en bedrijfsevenementen. De veelzijdige indeling van het Atrium biedt eindeloze mogelijkheden bij de planning en decoratie van evenementen, zodat uw visie naadloos tot leven komt. Wij denken graag met u me mee over de invulling en aankleding van uw evenement! 

KVL brouwerij

Ervaar de charme van onze unieke brouwerij, waar we onze eigen signatuurbieren brouwen. Met een capaciteit van 150 personen biedt onze brouwerij een unieke evenementenruimte voor zowel bierliefhebbers als feestgangers. Organiseer uw speciale gelegenheden in de sfeer van een echte ambachtelijke brouwerij.

Vier in oisterwijk-brewery
Vier in oisterwijk-brewery
Vier in oisterwijk-brewery
Vier in oisterwijk-spa

Kom tot rust in onze gezellige SPA

Kom na uw feest tot rust in onze sauna. Onze sauna kan worden gereserveerd voor privegebruik en biedt plaats aan maximaal 5 personen. 

Vier in oisterwijk-spa
Vier in oisterwijk-spa

Klaar om je droomfeest te plannen? We zijn er om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Neem contact met ons op zodat we kunnen beginnen met plannen!

Thank you.

bottom of page